Een droomhuis koop je niet, dat maak je. Het maken bleek echter een stuk lastiger dan gedacht zo leerde ik als snel. Vooral de communicatie met de aannemer verliep moeizaam en was er aan beide kanten een andere interpretatie van wat was afgesproken. Dit kon en moest anders!

Joris van der Steuijt, Team Lead at Homigo

Met Homigo verbouw je, zonder gedoe.

Homigo is in leven geroepen om het leven van aannemers en huiseigenaren eenvoudiger te maken. Verbouwen is namelijk vaak een tijd van onzekerheid en chaos. Huiseigenaren hebben of: net hun droomhuis gekocht, of, ervoor gekozen hun huidige huis te verbouwen naar het huis van hun dromen.

Een mooie taak voor aannemers dus, maar niet altijd even makkelijk. Er komt een hoop kijken bij verbouwen en renoveren. Dromen en wensen moeten vertaald worden naar praktische werkbare plannen. Ook worden er steeds meer eisen gesteld aan bouwwerken vanuit de overheid. Aannemers moeten digitaliseren, zodat zij een consumentendossier opbouwen en zichzelf en hun klanten ervan verzekeren dat zij goed werk hebben opgeleverd.

Homigo helpt aannemers de wensen en dromen van hun klanten te documenteren, centraliseren en te plannen binnen één app. Met het doel om het effect van een goed thuiskomen te verwezenlijken. Dit geeft huiseigenaren grip op hun verbouwing en inzicht over wat er allemaal bij komt kijken. We halen hiermee onduidelijkheid weg en bieden overzicht, inzicht, structuur en ruimte voor zowel huiseigenaren, als aannemers.

Want het waarmaken van droomhuizen hoeft niet lastig te zijn….

Gesticht
2021
Team
5
Geregisteerde bedrijven
2000+
Appstore review
4.81

Meer weten? Vraag hier een gratis demo aan.

Boek een gratis demo en we laten je zien hoe Homigo jou kan helpen bij jouw werkzaamheden.

App screenshot