Nieuwsbrief September: Weet jij al precies wat je kan verwachten van de WKB?
Jessica van Horssen

Jessica van Horssen

Nieuwsbrief September: Weet jij al precies wat je kan verwachten van de WKB?

De zomer is bijna aan zijn einde. Jammer genoeg hebben we amper een echte zomer gehad. Hopelijk heb je wel kunnen ontspannen en ben je goed voorbereid op het nieuwe bouwjaar. Ben je echter ook net zo goed voorbereid op de WKB?

Het lijkt erop dat veel aannemers het een beetje op zijn beloop laten. Dit kan een hoop geld kosten wanneer je onterecht aansprakelijk wordt gesteld, maar niet kunt bewijzen dat je het wel goed hebt gedaan. We helpen je graag met de juiste informatie, zodat jij ook kunt verbouwen, zonder gedoe!

Wil je stapsgewijs op de hoogte blijven van wat er allemaal komt kijken bij de WKB?

Sluit je dan aan bij onze FB groep!

Facebook groep

Verbouwen als een baas

Vorige keer schreven we over het klimaatakkoord. We hebben inmiddels voor jullie op een rijtje gezet waar je allemaal aan moet denken en rekening mee moet houden. Als je hier zelf nog ideeën over hebt, nodigen we je uit te reageren op onze socials.

Update

We blijven met jullie hulp ons product verbeteren. Wil je ons vertellen wat je ervan vindt, wat je mist en wat er beter kan? Zonder jullie is er namelijk geen Homerun!

  • Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt zijn we ook begonnen met het sturen van notificaties. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste blogs, updates en vragen we je af en toe om feedback!

  • We zijn ook altijd op zoek naar bouwers die willen vertellen over hun ervaring met homerun. Wil jij ook je verhaal vertellen en aandacht op onze socials en website krijgen? Neem dan contact op met Jessica.

Notificaties

Stap voor stap raken we dichter bij ons doel aannemers te helpen om slimmer te werken. Help jij ons mee de volgende stap te zetten? Nodig al je collega's uit om onze app te gebruiken!

Succes met bouwen,

Het Homerun team