Nieuwsbrief oktober
Jessica van Horssen

Jessica van Horssen

Nieuwsbrief oktober

Opening

We hebben leuk nieuws! We hebben met zijn allen besloten om Homerun een nieuwe naam te geven. Omdat we willen benadrukken dat wij aannemers EN huiseigenaren willen helpen meer overzicht, controle en grip te krijgen, hebben we gekozen voor de naam Homigo.

Homigo kan je vooral zien als je beste vriend in verbouwing en renoveren.

Verbouwen als een baas

Het leven is een stuk makkelijker als je met leuke klanten werkt! Leuke klanten geven je energie en zorgen voor een werkweek met minimale stress. Wie wil er nou niet alleen maar leuke klanten? Lees ons nieuwste blog hier!

Product update

We zijn hard aan het werk om een nieuwe folderstructuur te bouwen voor jullie. Zo kan je zelf bepalen wie welke informatie en bestanden zien én al je documenten op een overzichtelijke manier opslaan.

We verwachten dat dit over enkele weken af is, maar hier kan je alvast zien hoe het eruit komt te zien. Folderstructuur

Wist je trouwens dat we een pilot met Bouwmaat zijn begonnen?

Afgelopen maand stonden we met zijn drieëen in de Bouwmaat Binckhorst XL om met jullie te praten en erachter te komen wat jullie precies willen en hoe we jullie beter van dienst kunnen zijn!

Bouwmaat

Closing

Al met al een aantal drukke weken gehad en voor de boeg. Weet dat we altijd open staan voor feedback en ideëen! Stuur ons een mailtje of vul het feedback formulier in!

Aannemer

Succes met bouwen,

Team Homerun (binnenkort Homigo!)