Nieuwsbrief juli: De bouwvak gebruiken om meer omzet te behalen?
Jessica van Horssen

Jessica van Horssen

Nieuwsbrief juli: De bouwvak gebruiken om meer omzet te behalen?

De bouwvak komt eraan! De meeste van jullie zullen zich wel verheugen op een paar weken lekker niks doen. Even tijd voor jezelf en je gezin. Opladen en hopelijk genieten van het mooie weer.

De bouwvak is ook een uitstekend moment om te kijken naar je bedrijfsvoering. Wat kan er beter, sneller, makkelijker?
Als aannemer ben je namelijk niet alleen vakman, je bent ook ondernemer!

Update

Binnenkort hebben we een artikel voor je waarin stap voor stap staat hoe je de bouwvak kunt gebruiken om je bedrijf te laten groeien. In de tussentijd kan je alvast deze tips lezen, die je al een eind op weg helpen.

Blog

Wist je trouwens dat wij een blog op onze site hebben geplaatst? We willen je graag op de hoogte houden van alle tips en tricks op het gebied van: digitalisering, communicatie, bedrijfsvoering, planning etc. Laat ons vooral weten waar jij meer over zou willen weten! Dan zorgen wij dat we er over schrijven.

Verbouwen als een baas

Een groeiend aantal bouwbedrijven kampt met productieproblemen door een tekort aan hout, staal en kunststof. En het einde is helaas nog niet in zicht. Het aantal bouwbedrijven dat productiebelemmeringen ervaart door een tekort aan materiaal is in het eerste half jaar van 2021 opgelopen tot ruim 20 procent. Dat blijkt uit cijfers van het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB). "Bouwers moeten nu vaker langer wachten op grondstoffen. Vooral de renovatiemarkt heeft hier last van."

Stap voor stap raken we dichter bij ons doel aannemers te helpen om slimmer te werken. Help jij ons mee de volgende stap te zetten? Nodig al je collega's uit om onze app te gebruiken. 

Succes met bouwen, 

Het Homerun team 

Meme A 2.0