Ko SchoutenBouwbedrijf Novus

Wat de app me nu oplevert is tijd. Nu kunnen de jongens zelf zien wat ik heb gedaan. Ik maak er een foto van en dan hebben ze het direct.

Ko Schouten heeft sinds 4 jaar een bouwbedrjf. We doen alles wat met de bouw te maken heeft. Renovaties, totaal renovaties, slopen en alles uit een pand halen en opnieuw opbouwen tot een modern nieuw pand.

De reden dat ik begon, ik deed eerst namelijk totaal iets anders.. Is omdat ik altijd heb gezegd dat als je hobby je werk is geworden, je iets anders moet doen. En dat heb ik gedaan. Wat ik het leukste vind is de afwisseling. Iedere dag is anders. Je weet namelijk nooit wat je tegenkomt in een oud pand.

Alles in één app

We zijn met zijn twaalven: twee compagnons en negen medewerkers. De belangrijkste reden dat we Homigo gebruiken is om goed te kunnen communiceren. Eerst werkten we met Microsoft To-do. We hadden wel dertig lijstjes waarop stond wat er gedaan moest worden, welke spullen er moeten worden meegenomen en wat er bijvoorbeeld uit de loods gehaald moet worden. Nu hebben we gelukkig alles in 1 app, wat ons ontzettend veel tijd bespaard.

Het mooiste aan mijn werk is het moment dat ik een klus oplever aan een klant en zij blij zijn. Het is toch prachtig om van niets, iets te maken. En Homigo helpt ons daarbij.

Meer weten? Vraag hier een gratis demo aan.

Boek een gratis demo en we laten je zien hoe Homigo jou kan helpen bij jouw werkzaamheden.

App screenshot